There was an error in this gadget

Tuesday, September 29, 2009

MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

Posted by Me at 7:45 PM



Oh love the prizes.
Esp the fuel vouchers !!! Kakaka.

Find out more about this contest at...
http://mysuperkids.net/duit-raya/

How to join?

Very easy-peasy. Sangat-sangat senang.

Just copy and paste this below code to your sidebar, and inform us when you’re done. Simple, ain’t it?

Copy code kat bawah ni dan paste saja di sidebar. (make sure copy semua sebab unfortunately box ni tak ada frame…), start dengan

..sampailah...

Don’t forget to inform kalau dah buat! Nanti kot ada yang tertinggal pulak :D

The winner will be selected by LUCKY DRAW! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.

Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-

  1. Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.
  2. Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  3. Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  4. Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira).
  5. Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  6. Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  7. Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.

Makin banyak anda buat, makin banyaklah peluang untuk menang :D

Senang je kan?

*this giveaway is open to everybody and anybody. if you don’t have blog and you’re interested to be in, just create a simple blog with www.blogger.com or www.wordpress.com or any bloghosting your prefer and just do the same thing :) Senang kan.

**this giveaway is closed on 30 September 2009 (still mood raya lagi kan? Open house tak habis lagi tu)



0 comments:

Post a Comment

MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway




Oh love the prizes.
Esp the fuel vouchers !!! Kakaka.

Find out more about this contest at...
http://mysuperkids.net/duit-raya/

How to join?

Very easy-peasy. Sangat-sangat senang.

Just copy and paste this below code to your sidebar, and inform us when you’re done. Simple, ain’t it?

Copy code kat bawah ni dan paste saja di sidebar. (make sure copy semua sebab unfortunately box ni tak ada frame…), start dengan

..sampailah...

Don’t forget to inform kalau dah buat! Nanti kot ada yang tertinggal pulak :D

The winner will be selected by LUCKY DRAW! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.

Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-

  1. Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.
  2. Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  3. Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  4. Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira).
  5. Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  6. Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  7. Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.

Makin banyak anda buat, makin banyaklah peluang untuk menang :D

Senang je kan?

*this giveaway is open to everybody and anybody. if you don’t have blog and you’re interested to be in, just create a simple blog with www.blogger.com or www.wordpress.com or any bloghosting your prefer and just do the same thing :) Senang kan.

**this giveaway is closed on 30 September 2009 (still mood raya lagi kan? Open house tak habis lagi tu)



No comments:

Post a Comment

Acknowledgement

... I love to express myself with short sentences and loads of pictures. Most pictures are googled up to express my feeling and put here just to show readers how I feel.
I would like to THANK YOU to all OWNERS of the pictures I used. Thank you for making it easier for me to say what I want to say :) *muakssss to you*
 

I am Sha-Sha Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Women's Secret